Sinfoniƫtta

Gegeven door: Julia Barnes

Concerten in 2017-2018

20 december 2017, Kerstconcert, Bullekerk                                                                                21 april 2018, samenwerking met musicschool Valls, Spanje, in het Zaantheater

Sinds 2011 dirigeer ik een groep getalenteerde jonge strijkers in het orkest Sinfoniëtta. Naast concerten in de Verkadezaal van FluXus en in kerken, geniet deze avontuurlijke groep van flashmobs op de balkons van de muziekschool tot concerten in de Zaanstreek en zelfs darbuiten. Zo gaat Sinfoniëtta soms naar het buitenland met muziekleerlingen aldaar. In 2018 komen de leerlingen van de muziekschool inValls, Spanje naar ons toe, om gezamenlijk een concert te maken.

Sinfoniëtta treedt op als strijkorkest en met blazers van de muziekschool, die op projectbasis mee-repeteren vooraf aan een concert. 

Eén van de complimenten van een toehoorder: "Ronduit verbazingwekkend was het optreden van het jeugdorkest Sinfonietta. Zulk jonge spelers en zo’n klank!"

Praktische informatie

Der lessen zijn iedere vrijdag van 17.00-18.20 uur in de Verkadezaal van FluXus. In het schooljaar 2017 kost een lesjaar voor FluXus-leerlingen (met FluXus-pas) € 97,50. Voor externe leerlingen kost een lesjaar € 150,-. 

Blazers doen op projectbasis mee en betalen € 30,- per halfjaar.

Doelgroep:

  • Jongeren 12+

Ik geef les op de volgende dagen:

  • Vrijdag

Mijn lessen vinden plaats op locatie:

  • Westzijde Zaandam

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Jaarcursus

Ik geef les aan:

  • Iets gevorderd
◄ terug naar zoekresultaten

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek