Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Ik Maak Mee,

en jij?

23.09.2023

Ik Maak Mee, en Jij?

Open Huis bij FluXus op zaterdag 23 september

Het culturele seizoen is weer van start! Het borrelt en bruist al overal in de Zaanstreek en menig mooie cursus is van start gegaan. Benieuwd naar wat er allemaal in de FluXus ruimtes gebeurt? Op zaterdagmiddag 23 september is het Open Huis bij FluXus! 

De Verkadefabriek aan de Westzijde 168 en de Muziekschool op nummer 148 zijn deze zaterdagmiddag geopend. Hier maak je kennis met docenten en hun cursusaanbod van komend jaar. Ook kan je een kijkje nemen in de leslokalen en de open maakateliers en meedoen aan doorlopende workshops en demonstraties.

Wist je dat je in de maakateliers ook aan je eigen projecten kan werken? Zo staat er in het FluXlab een lasersnijder, een plotter, 3D printer en allerhande machinerie klaar voor de hobbyist en professional. Het zijn ook dé perfecte ruimtes om workshops te geven. Docenten vertellen enthousiast over hun programma aanbod en laten je graag kennis maken met allerlei technieken en instrumenten.

Van dans tot popschool; van edelsmeden tot textiel. Voor kids en volwassen is er dit jaar genoeg te beleven! Kom lekker rond snuffelen en geef je eventueel op voor een proefles. Beide locaties aan de Westzijde  zijn op zaterdagmiddag 23 september geopend van 14:00 tot 17:00 uur. Koffie, thee, limonade en koek staat klaar! De activiteiten zijn op basis van inloop, aanmelding vooraf is niet nodig.