Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

FluXus deels open

06.04.2021

FluXus heeft groen licht van de gemeente om de deuren deels te openen voor kwetsbare doelgroepen. Daartoe behoren ook kinderen en jongeren tot 18 jaar.

De lessen aan deze doelgroepen kunnen daardoor gelukkig weer van start voor alle disciplines, ook in onze leslocatie de Pelikaan.

Voor FluXus en de Pelikaan wordt deze uitzondering gemaakt omdat wij al voor de coronacrisis met kwetsbare groepen werkten. Denk aan bijvoorbeeld de theatergroep van Odion. Dankzij een intensieve lobby valt jeugd tot 18 jaar nu ook onder de kwetsbare doelgroep.

Helaas geldt de openstelling nog niet voor andere openbare gebouwen en culturele instellingen. Wij hopen dat deze snel volgen en dat ook FluXus álle lessen weer live kan laten plaatsvinden.
Let wel: mochten de infectiecijfers stijgen dan wordt ook deze uitzondering wellicht ingetrokken. Hopelijk komt het niet zo ver.

Coronaprotocol

Uiteraard blijven aan de openstelling de bekende regels verbonden. Voor alle coronamaatregelen verwijzen wij graag nog even naar ons protocol.