Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

FluXus t/m 19 mei

alleen online

Meer over FluXus Thuis

22.04.2020

Gisteren heeft de overheid nieuwe mededelingen gedaan over de maatregelen om verdere verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. Helaas moeten we vaststellen dat, ondanks dat de basisscholen deels open mogen, de overige maatregelen nog volledig van kracht blijven.

Dat betekent dat FluXus alleen online werkt tot in elk geval 19 mei 2020. De locaties blijven tot en met die datum gesloten. Op 12 mei horen we of de maatregelen daarna worden versoepeld en of lessen eventueel weer na de Hemelvaart kunnen worden hervat. Ondertussen bereiden we ons voor op verschillende scenario’s om in een anderhalve meter samenleving aan de slag te kunnen.

Geen evenementen tot 1 september

Voor evenementen geldt in elk geval dat deze tot 1 september niet mogen plaatsvinden. Geen Koningsdag of festiviteiten rond 75 jaar bevrijding. Geen Sail, Haltpop of andere grote evenementen. Podium de Flux blijft dicht tot in elk geval 1 juni.

.

FluXus online

Juist nu toont FluXus ook hoe creatief we zijn. Er vinden prachtige activiteiten plaats. Meezing-optredens bij Odion vestigingen bijvoorbeeld en wereldmuziek voor flatbewoners. Ook gaan bijna alle lessen door via Zoom, teams of Facetime.

Op Facebook posten we regelmatig nieuwtjes over deze initiatieven!
.

FluXus Thuis: online workshops

Daarnaast hebben veel docenten uit het FluXus netwerk video’s met workshops gemaakt voor het online platform FluXus Thuis en scholen worden op hetzelfde platform ondersteund met online lesmateriaal. Filter op ‘FluXus Thuis’ op de pagina met aanbod voor jou.