Home » Cursussen » ZANGLES “ONLINE” ( SOUL, FUNK, JAZZ, POP EN KLEINKUNST)

ZANGLES “ONLINE” ( SOUL, FUNK, JAZZ, POP EN KLEINKUNST)

Docent: Naomi’s Art of Music (Naomi Driessen van Heemskerk)

Doelgroep

Jongeren (12+)
Kinderen (t/m 12 jaar)
Volwassenen

Niveau

Beginner
Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Zangles Online

Nu ook zangles online. wil jij graag zingen, maar durf jij nog niet face to face zangles te volgen. Het is nu ook mogelijk om zanglessen online te volgen.

Tijdens de les zullen we bezig zijn met verschillende factoren: zangtechniek, interpretatie, articulatie en zelfvertrouwen. Je mag zelf aangeven wat voor stijl je graag zingt en wat voor liedjes je leuk vind.

Zangtechniek EVT (Estill Voice Training)

Mijn doel is om specifiek informatie te geven over de zangtechniek die je kunnen helpen je stem gezond te gebruiken tijdens het zingen en spreken in het dagelijks leven. Door veel onderzoek weten we veel beter hoe de stem functioneert en hoe we gelijk verbetering kunnen bereiken waardoor je meteen hoger, helderder vrijer gezonder kunt zingen of spreken. Wat is er zo mooi aan stem- techniek? Wat is er stem- technisch mogelijk. Wat wil je bereiken met je stem? Wil je harder, hoger, luider, zingen of spreken. De stem heeft verschillende kleuren die je naar boven kan halen en daardoor verschillende kanten van de stem kan laten horen. Met deze zangtechniek is het mogelijk om je te ontwikkelen in alle zangstijlen die er zijn. Zelf ben ik gespecialiseerd in pop, Jazz en Soul. Door deze zangtechniek en logopedie oefeningen wordt het begrijpelijk, inzichtelijk en overzichtelijk. En zal je met veel gemak leren zingen of spreken.

Waarom zangles bij mij?

Ik kan je doormiddel van een juiste zangtechniek en inleving van een liedje verder helpen om je te ontwikkelen tot een unieke zanger of zangeres.

Tarieven

Zangles.                                                          40 lessenpakket

60 minuten                                                           20 minuten

1 les.                                € 55,-                        per maand                            € 55,-
30 minuten                                                           25 minuten

10 lessen                        € 300,-                    per maand                              € 70,-

30 minuten

per maand                              € 85,-

40 minuten

per maand                             € 110,-

45 minuten

per maand                              € 125,-

60 minuten

per maand                               € 166,-

Lestijden

woensdag 11:00 t/m 21:00 Vrijdag 10:00 t/m 13:00

Startdatum

19 oktober 2020

Kosten

Gratis proefles

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Naomi’s Art of Music (Naomi Driessen van Heemskerk)

Mijn aanbod

Zangdocent, Stembevrijding Docent en zangeres

Mijn naam is Naomi Driessen van Heemskerk geboren te Zaandam , sinds 2008 wonende in Haarlem en nu wonende in het prachtige dorpje De Weere.

Met veel liefde voor mijn vak, deel ik graag mijn kennis met mijn leerlingen. Ik ervaar enorm veel vreugde in het lesgeven aan zowel kinderen, adolescenten, volwassenen en jongeren met een beperking of leerlingen met stemstoornissen. Ik begin met de leeftijd vanaf zes jaar en de oudste leerling die ik heb mogen lesgeven was tweeëntachtig. Zingen is voor alle leeftijden en mag vooral vanuit vreugde en plezier uitgevoerd worden. Ik vind het daarom ook zeer belangrijk dat ik een veilige en vreugdevolle les situatie creëer, vanuit zachtheid liefde en kracht.

Hoe mijn liefde voor zingen is ontstaan.

Vanaf mijn twaalfde kwam ik erachter dat ik zingen erg leuk vond om te doen en dat ik hier graag mijn beroep van wilde maken. Het begon allemaal in Purmerend bij het Nederlands Kinder Theater (NKT) hier heb ik drie jaar ervaring opgedaan. Op mijn vijftiende ben ik zangles gaan volgen aan de muziekschool Fluxus te Zaandam. Hier heb ik vijf jaar zangles gehad. In de vijf jaar op de muziekschool heb ik veel podiumervaring opgedaan. Door goede begeleiding is het mij gelukt om aangenomen te worden op de Dutch Acadamy of Performing Arts (DAPA).

Na vijf jaar intensief optredens en lessen te hebben gevolgd ben ik in 2013 afgestudeerd aan de DAPA. Ik heb mogen optreden op verschillende podia in Nederland waaronder Carré, concertgebouw Amsterdam, Luxor theater, musical Awards en musical Singalong uitmarkt. In 2009 ben ik gestart met het geven van zanglessen en in 2012 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. “Naomi’s Art of Music’’

In 2013 ben ik gestart aan de Logopedie opleiding en in 2018 muziekeducatie gaan volgen op het conservatorium Amsterdam. In hetzelfde jaar heb ik een koor opgericht voor jongeren met een beperking zoals autisme.

Vanaf 2019 ben ik mij gaan verdiepen in stembevrijding en geef hier inmiddels les in. Tijdens de stembevrijding lessen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw innerlijke stem. Zingen is voor mij klanken maken, los van muziekbladen, noten en toonladders. Daarmee is zingen vrijheid, vanuit je lichaam in plaats vanuit je hoofd zingen. Hier begint mijn liefde voor stembevrijding. Door op dit energetisch vlak te werken, kan ik mijn leerlingen helpen blokkades op te heffen die zij tegenkomen tijdens het zingen. Zowel fysieke als emotionele blokkades.

Onderstaand één van mijn recensies
Mijn stem bevrijden

Vandaag heb ik zoiets moois meegemaakt. Ik had een online stembevrijding workshop van Naomi’s Art of Music. Dit was al lange tijd mijn wens en nu was het zover. Mijn mens vond het heel spannend, mijn essentie had reuze zin. Ze speelde op haar drum en hielp mij energetisch te openen en mijn blokkades op te heffen. De blokkades van het ‘goed’ willen doen, zo ook van mijn jaren lange verleden van strenge docenten op dans en zang academies. Ze opende letterlijk mijn klieren in mijn keel en met wat aarzelingen tussendoor lukte het me toch om me te ontspannen en echt te zingen. Ze hoorde Arabische klanken in mijn gezang en ik voelde mij een nubische prinses die haar volk aan sprak. Prachtig! Een grote dank voor jou Naomi van Heemskerk.

Info

Specialisme

  • Stembevrijding
  • Soul
  • Jazz
  • Funk
  • Pop

Contact docent

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus