Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Voorjaar Keramiek&design 2023

Docent: Linda de Graaff

Doelgroep

Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

De cursus najaar 2022 is vol. Wij willen iedereen volop de aandacht kunnen geven. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor onze cursus in het voorjaar van 2023. Die zal rond half januari starten. De exacte datum zal spoedig volgen! Deze cursus zal weer op de donderdag plaatsvinden.

In deze cursus worden verschillende handvormtechnieken en decoratietechnieken behandeld voor keramiek. De focus ligt hierbij op het maken van gebruiksgoed. Door de gebruiksfunctie van de keramische objecten, word je uitgedaagd als een echte product designer te denken. Iedere kleisoort,  decoratietechniek en glazuur heeft namelijk weer een andere kwaliteit, waardoor het voor een ander doeleind geschikt is. Je leert je dit helemaal eigen te maken en hebt na afloop van de cursusreeks een prachtig diverse collectie met keramische producten, ontworpen en vormgegeven door jou! De reeks bestaat uit 10 lessen. Iedere les leer je een nieuwe techniek. Er zijn twee lessen vrijgehouden voor het maken van een groter werkstuk waarin je de geleerde vaardigheden en jouw ideeën kwijt kunt.Er is dan ook gelegenheid om kennis te maken met het draaien op de pottenbakkersschijf. Wanneer je één les niet kunt bijwonen is inhalen mogelijk in de daarvoor gereserveerde les. Deze cursus wordt gegeven door Channa de Vries ( Charlaine Larissa) en Linda de Graaff.
Bekijk onze instagrampagina's: @charlainelarissa @kleidoscoop

 

Lestijden

Donderdagavond 19:30-21:30*
inloop vanaf 19:15 en start opruimen 21:15

Startdatum

Januari 2023 exacte datum volgt spoedig.

Kosten

350 inclusief alle materialen en de stookkosten.

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Linda de Graaff

Mijn aanbod

Docent keramiek en design.
Naast mijn werk als kunstdocent op een middelbare school werk ik in mijn eigen keramiekatelier in Zaandam. Mijn passie voor kunst en keramiek breng ik graag aan anderen over!

Info

Specialisme

  • Keramiek, collage, illustatie

Contact docent