Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Volgeboekt! Voorjaar Keramiek&design 2023

Docent: Linda de Graaff

Doelgroep

Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Deze cursus is vol. Je kunt eventueel inschrijven voor de reservelijst. Maar niet getreurd, na deze reeks zullen wij met een wat kortere reeks starten en na de zomer gaan we weer van start met de lange cursus, houdt de website dus goed in de gaten en volg ons via instagram.
Daarnaast kun je bij ons ook losse workshops boeken.

In deze cursus worden verschillende handvormtechnieken en decoratietechnieken behandeld voor keramiek. De focus ligt hierbij op het maken van gebruiksgoed. Door de gebruiksfunctie van de keramische objecten, word je uitgedaagd als een echte product designer te denken. Iedere kleisoort,  decoratietechniek en glazuur heeft namelijk weer een andere kwaliteit, waardoor het voor een ander doeleind geschikt is. Je leert je dit helemaal eigen te maken en hebt na afloop van de cursusreeks een prachtig diverse collectie met keramische producten, ontworpen en vormgegeven door jou! De reeks bestaat uit 10 lessen. Je leert een aantal handvormtechnieken en decoratietechnieken waarmee jij je mooiste creaties kunt neerzetten. Er zal ook gelegenheid zijn om kennis te maken met pottenbakken op de draaischijf. Wanneer je één les niet kunt bijwonen is inhalen mogelijk in de daarvoor gereserveerde les. Deze cursus wordt gegeven door Channa de Vries ( Charlaine Larissa) en Linda de Graaff.
Bekijk onze instagrampagina's: @charlainelarissa @kleidoscoop

 

Lestijden

Helaas deze workshop is vol! Houd de website in de gaten voor evt nieuwe cursussen en Instagram @charlainelarissa @kleidoscoop Donderdagavond 19:30-21:30*
inloop vanaf 19:15 en start opruimen 21:15

Startdatum

19 januari 2023

Kosten

350 inclusief alle materialen en de stookkosten.

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Linda de Graaff

Mijn aanbod

Docent keramiek en design.
Naast mijn werk als kunstdocent op een middelbare school werk ik in mijn eigen keramiekatelier in Amsterdam. Mijn passie voor kunst en keramiek breng ik graag aan anderen over!

Info

Specialisme

  • Keramiek, collage, illustatie

Contact docent

Winterworkshop Keramiek Channa&Linda