Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Sprookje Schrijven Cursus (maart 2024)

Docent: Palina Dzenisiuk

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Beginner
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Piraten vliegend op een draak die naar een schat op zoek gaan, een prinses die de enge heks bevriend of een verdrietig sneeuwpop die bij Santa Claus gaat werken. Wat voor sprookje zou jij willen schrijven?

Bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud. Ben je jonger of ouder, maar wil je heel graag meedoen? Dat is mogelijk in overleg. De kosten voor de hele cursus (inclusief materialen, drinken en het boekje) zijn 45 euro (of 80 euro bij het inschrijving van twee kinderen), inclusief 20 euro inschrijfkosten aan het begin.

Ik heb zelf ervaring met het maken en uitgeven van korte verhalen, comics en zines. In deze cursus zal ik de rol van het begeleider, editor en uitgever uitvoeren, zodat kinderen een idee krijgen hoe het voelt om een eigen verhaal in een echt boek om te toveren.

Ieder kind krijgt aan het begin van de cursus een eigen werkmapje met opdrachten en een pakje potloden. We gaan schrijven, tekenen en uiteindelijk een echte boek drukken die de kinderen aan het einde van de cursus mee mogen nemen! Het bundel zal uiteindelijk alle verhalen met bijbehorende illustraties van de jonge schrijvers bevatten.

Deze cursus bestaat uit vier lessen. Ze vinden allemaal plaats op zaterdag, van 11:00 tot 12:30 uur. We beginnen eerst met een uitleg en wat voorbeelden. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag met het thema van de dag. Ouders mogen in het lokaal blijven (en gratis meedoen :)), maar zijn ook vrij om lekker in het foyer te wachten met een kopje thee.

Les 1: Beginnen met schrijven!

Les 2: Je sprookje afmaken! (Met aantekeningen van de editor)

Les 3: Aan de gang met tekenen!

Les 4: Geen echte les, maar je kan op deze dag je boekje en cadeautjes komen ophalen en wat bijkletsen :)


Het cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Maximale aantal kinderen per cursus is 10. Inschrijven kan via email palina.workshops@gmail.com of mijn instagram account @palina.workshops. Betalen kan via tikkie/op rekening. Voor vragen kunt u me altijd mailen.

Lestijden

11:00 - 12:30

Startdatum

maart 2024

Kosten

45 euro per kind of
80 euro per twee kinderen
(incl 20 euro inschrijfkosten)

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Palina Dzenisiuk

Mijn aanbod

Ik ben werktuigbouwkunde studente met een grote passie voor knutselen. In mijn vrije tijd geef ik creative workshops aan kinderen bij FLUXUS.

Info

Specialisme

  • Knutselen
  • Tekenen
  • Schrijven
  • Artist dolls
  • Fotografie

Contact docent

Polymeer klei workshops voor kinderen (2023-2024)