Home » Cursussen » Pianoles

Pianoles

Docent: Harry Koopman

Doelgroep

Jongeren (12+)
Kinderen (t/m 12 jaar)
Volwassenen

Niveau

Beginner
Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Krommenie De Pelikaan
Zaandam Muziekschool

Pianoles voor iedereen, met doorgroeimogelijkheden voor hen die echt talent hebben. Aandacht voor alle muzieksoorten.

Lessen aan de Westzijde Zaandam op dinsdag en woensdag.
Op donderdag in de Pelikaan, Krommenie.

Alle informatie is te vinden op:

www.harrypiano.nl

(Knip en plak dit websiteadres naar uw browser.)

In sommige gevallen kan voor financiële ondersteuning een beroep gedaan worden op het Jeugdcultuurfonds en (in Zaandam) Meedoen Zaanstad. De links vindt u op mijn website als u op ’tarieven’ klikt.

Professionele aanpak
Bij aanvang van de pianoles van een kind op bijv. 5-jarige leeftijd kan meestal nog niets over de toekomst worden gezegd. Het spreekt voor zich dat het merendeel van de kinderen gewoon recreatief op pianoles zit, gewoon om leuk te spelen en muziek te maken. Zit er echter meer in het vat, dan merk ik dat en pas ik de methodiek daar ook op aan. Diverse van mijn leerlingen maakten of maken deel uit van de talentklas van FluXus, hebben prijzen gewonnen in het FluXus Pasveerconcours en andere concoursen, en zijn doorgestroomd naar de jeugdafdeling van het Conservatorium van Amsterdam.

Lestijden

Dinsdag en woensdag Westzijde Zaandam, donderdag Pelikaan Krommenie

Startdatum

Kosten

De tarieven zijn te zien op harrypiano.nl

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Harry Koopman

Mijn aanbod

Harry Koopman is reeds lang pianodocent op FluXus. In bezit van het Uitvoerend Musicus diploma piano en met de nodige ervaring op het podium is hij in staat om uit leerlingen die echt willen en kunnen, alles te halen wat er in zit. Diverse leerlingen waren finalisten op concoursen; een aantal oud-leerlingen zijn collega's geworden. Maar voorop staat de lol in het spelen zelf. Pianoles voor iedereen die wil, en er tijd in wil steken, dat is zijn motto. Niet alleen voor supertalenten. Op FluXus begint Harry met leerlingen zo mogelijk al op jonge leeftijd, 5 jaar, als ze in groep 2 zitten. Met een speciaal aangepaste manier van werken voor de kleintjes, vaak in samenwerking met de ouders, die bij de lessen zijn. Harry kan u op weg helpen met gevorderde werken (die hij vaak zelf heeft gespeeld) maar ook met ander dan 'klassiek' repertoire. Dit omdat hij zich ook bezighoudt met audio-composities voor andere (electronische) media en goede kennis heeft van compositie, akkoordenleer en lichte muziek. Kortom muziek maken met de piano op tal van manieren. U bent van harte welkom. Lessen in FluXus (Westzijde) op dinsdag en woensdag. Op donderdag in Krommenie (Buurthuis de Pelikaan). Op maandag op zijn woonark in Alkmaar.

Info

Specialisme

  • Pianoles voor de jongsten
  • Pianoles voor ouder en kind

Contact docent

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus