Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Pianoles

Docent: Elizabeth Ford

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)
Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Krommenie De Pelikaan

Pianolessen beginnen vrijdag 27 augustus in de Pelikaan! Ik heb veel zin in! De ingrediënten van de pianolessen zijn speeltechniek, ritmegevoel, theorie en gehoortraining, interpretatie en improvisatie. Voor elke leerling wordt de mix van ingrediënten anders. Aandacht wordt  gegeven aan de muzikale interesse van de leerling. Er is ook een mogelijkheid om akkorden te leren lezen/spelen, maar voor beginners en jongere kinderen is de nadruk altijd op een solide technische opbouw, en goed noten te leren lezen!

 

 

 

Lestijden

Vrijdag middag in Krommenie

Startdatum

Instappen kan op elk moment van het cursus jaar als er plek is

Kosten

In overleg

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Elizabeth Ford

Mijn aanbod

Ik ben een Engelse pianiste en ik woon al sinds 1999 in Koog aan de Zaan met mijn man en twee dochters.
Mijn achtergrond is muziek, muziek en meer muziek! Ik begon als vierjarige piano te spelen, meestal thema's van de televisie. Mijn ouders hebben me meteen naar de piano juf gestuurd!
Ik heb verder piano gestudeerd op de Guildhall School of Music in Londen, en ik heb ook een BA(honours) in muziek van de University of Liverpool. Ik heb ook een postgraduate studie gevolgd in klassieke zang op de Conservatoire of Scotland. Daar heb ik ook mijn collega's gebegeleid, en ik realiseerde me dat ik echt thuis voelde in zo een rol. Ik heb nu een gelukkige leven als een begeleider een correpetitor, ik geef concerten met professionele musici en ik werk ook sinds 2001 als ballet pianiste bij de Nationale Ballet Academie in Amsterdam. Ik werk bijna tien jaar bij Fluxus als piano begeleider voor concerten binnen en buiten de muziekschool, en ik help leerlingen met samenspel en met hun voorbereiding voor concerten/concours.

Info

Specialisme

  • Piano Begeleiding voor alle instrumenten
  • Coaching voor concerten
  • Muzikale ontwikkeling door het samenspel
  • Pianoles (vanaf September ‘21)

Contact docent

Piano Begeleiding