Home » Cursussen » Peuter en muziek (voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar)

Peuter en muziek (voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar)

Docent: Njola Ritzen

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Waar

Zaandam Muziekschool

Muziek maken en liedjes zingen: peuters genieten ervan! Daarnaast is het zingen van liedjes ook goed voor o.a. de taalontwikkeling van peuters. Samen op muziekles betekent samen luisteren, zingen, spelen en bewegen.

Tijdens de cursus peuter en muziek worden allerlei liedjes gezongen en bijbehorende spelletjes gedaan. Er wordt gedanst, geluisterd, geïmproviseerd en gebruik gemaakt van voor jonge kinderen geschikte instrumentjes. Tijdens de lessen staan de kinderen centraal, alle activiteiten passen bij hun leeftijd. Het is de bedoeling dat muziek een plaats krijgt in het dagelijks leven. Het is niet belangrijk of u mooi kunt zingen, noten kunt lezen of een instrument bespeelt. Het gaat om het plezier dat u samen heeft tijdens de muzikale activiteiten!

Lestijden

Woensdag (Muziekschool Zaandam) en dinsdag (ZFC Zaandijk): 10.15 - 10.45 uur.

Startdatum

Kosten

€ 90,- (cursus 10 lessen).

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Njola Ritzen

Mijn aanbod

Mijn naam is Njola Ritzen. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Klassiek Dwarsfluit aan het Conservatorium van Alkmaar. Naast de dwarsfluit heb ik me ook gespecialiseerd in het bespelen van de piccolo, altfluit, blokfluit en panfluit. Ik geef les aan zowel kinderen als volwassenen.
Daarnaast geef ik sinds september 2000 cursussen Dreumes en Peuter en Muziek (muzikale vorming voor kinderen van 1 tot 4 jaar). Ook hierin ben ik gespecialiseerd: in 1999 heb ik mijn diploma behaald bij de Afdeling Na- en Bijscholing van het Conservatorium van Amsterdam.
Zelf speel ik in het Djinja Fluitkwartet, in het Noord-Hollands Blazers Ensemble (NHBE) en geef optredens met diverse pianisten/organisten. Daarnaast speel ik in begeleidingsorkesten bij musicals. In deze orkesten speel ik naast dwarsfluit, piccolo en altfluit, ook alt- en tenorsaxofoon.

Info

Specialisme

  • Dwarsfluit, piccolo, altfluit, blokfluit, panfluit, alt- en tenorsaxofoon
  • Dreumes en peuter en muziek

Contact docent

Dwarsfluit en piccolo

Panfluit

Dreumes en muziek (voor kinderen van 1 tot 2,5 jaar)

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus