Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Leer tekenen in Augmented Reality

Docent: Cultuuronderwijs Thuis

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)
Scholen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

In deze serie gaan kinderen in 7 video’s zelf, met het online programma Metaverse, een augmented reality (AR) tekening maken. Zo leren ze de technische werking van AR en ontdekken ze hoe je zelf eenvoudig AR experiences kunt maken.

Ze ontwerpen eerst een AR experience met behulp van het AR ontwerpcanvas. Dan maken ze 2 tekeningen: één voor de ‘echte wereld en één voor de digitale wereld. Vervolgens bouwen ze de AR experience met het programma Metaverse. Als laatste publiceren ze de AR experience zodat deze met een smartphone of tablet bekeken kan worden.

De missies stimuleren een probleemoplossende, creatieve en onderzoekende houding bij kinderen en ontwikkelen een beter basisbegrip van ICT.

https://www.skillsdojo.nl/tekenen-in-ar

Heb je iets moois gemaakt? Maak een foto van het resultaat en deel het op de Facebookpagina van FluXus. Onze timeline staat open! Op Instagram of YouTube mag natuurlijk ook, maar vergeet dan vooral niet de hashtag #fluxusthuis toe te voegen. Je geeft ons met die hashtag meteen toestemming je foto of filmpje verder te delen op onze kanalen.

Lestijden

online, dus 24/7 te volgen

Startdatum

Wanneer jij wilt

Kosten

Gratis

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Cultuuronderwijs Thuis

Mijn aanbod

Ook in tijden van crisis dragen wij kunst en cultuur een warm hart toe! Het biedt ons even een andere wereld, een ander gevoel, een andere beweging, een blikwisseling in lastige tijden. Voor leerkrachten en thuisonderwijzers heeft FluXus Onderwijs met kunstvakdocenten en culturele instellingen mooi online lesmateriaal bij elkaar gebracht op één plek. Voor jou, voor ouders, voor leerlingen en voor ouders mét hun kinderen. We blijven dit wekelijks aanvullen met nieuw materiaal!

Info

Specialisme

  • Cultuuronderwijs Thuis

Contact docent

Dans mee met het Nationale ballet