Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Kinderviltatelier

Docent: Ambrosia Naturals, Amber Paans

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)
Jongeren (12+)
Scholen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Vilten is een eeuwenoude ambacht waarbij je van schapenwol, water en zeep prachtige creaties kunt maken. In dit atelier kun je alles leren over deze ambacht en leer je de basistechnieken van het nat vilten. We gaan samen experimenteren met de verschillende soorten wol in prachtige kleuren. Met behulp van water en zeep gaan wij de prachtigste creaties maken! Denk hierbij aan een pennenetui, sieraden maken of een toverbal in prachtige kleuren. Maar ook kabouters, slangen en elfjes gaan we maken in het kinderviltatelier.

Ik werk met een strippenkaart waardoor je altijd kunt instromen in het atelier. Kun je een keertje niet, dat is geen probleem dan schuift de les gewoon op! Wil je weten hoe de strippenkaart werkt of waar je hem kunt kopen, neem dat gerust contact met mij op.

Leeftijd vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar. Maar als je ouder bent mag je ook gerust aanschuiven. Wol vilten is voor alle leeftijden geschikt, mail naar de mogelijkheden!

Lestijden

Dinsdagen van 15.30 uur tot 16.30 uur

Startdatum

Let op, zomerstop vanaf 1 Juli 2022

Kosten

Strippenkaart 10 ritten; 80 euro
Ook losse lessen verkrijgbaar

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Ambrosia Naturals, Amber Paans

Mijn aanbod

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld in het vilten van schapenwol. Het proces van een los plukje wol dat na verwerking een mooi lapje stof wordt, is zo fascinerend! Dit proces vond ik zo mooi, dat ik dit wil delen met andere mensen. Zo ben ik begonnen met les geven op scholen en verenigingen. Onder de naam Ambrosia Naturals verkoop ik tevens mijn handgemaakte producten, voornamelijk bestaande uit natuurlijke materialen zoals wol en leer. Ook sta ik op markten met mijn handgemaakte producten en verkoop ik via mijn webshop op Etsy onder de naam AmbrosiaHandmade. Daarnaast maak ik theater poppen, marionetten en artdolls. Verder vind je mij veel in de natuur, ben ik vrijwilliger bij de Heemtuin Zaandam en doe ik een opleiding kruidengeneeskunde.

Info

Specialisme

  • Wol vilten

Contact docent