Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Kawaii tekenen

Kawaii tekenen

Docent: Tsira Yuksel

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Beginner

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Tijdens deze lessen ga ik de jeugd de basistechnieken leren van Kawaii tekenen.

De eerste les laat ik de kinderen kennis maken met de Kawaii tekenstijl. Dit doe ik door middel van zelf tekenen en de kinderen mee te laten tekenen (wat ik teken). Hierbij gebruik ik ook interactie door de kinderen mee te laten denken, bijvoorbeeld in het tekenen van ogen, neuzen en mondjes. Af en toe roep ik een leerling naar voren om op het bord te komen tekenen. Dit vinden zij erg leuk!

Les 2 en 3 gaan ze hun eigen Kawaii sprookje tekenen op A3 papier en daarbij mogen ze schilderen/inkleuren. Òòk gaan zij hun eigen postcards maken met hun zelfbedachte Kawaii figuren. Die postcards kunnen ze maken voor bijvoorbeeld familie of vriendjes

 

Lestijden

Maandag 1 nov 2021: 17 tot 18 uur
Maandag 8 nov 2021: 17 tot 18 uur
Maandag 15 nov 2021: 17 tot 18 uur

Startdatum

1 november 2021

Kosten

€15 voor gehele cursus

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Tamara Gvibliani

Me dochter heeft eerder tekenlessen van Tsira bijgewoond en buiten dat ze super schattig leert tekenen vindt ze juf Tsira vooral een hele fijne docent. Wij gaan er zeker weer heen!

Deel je ervaring

Tsira Yuksel

Mijn aanbod

Mijn grote liefde voor tekenen kwam voort uit anime. Op jonge leeftijd was ik al gefascineerd door Manga's.

Na mijn opleiding aan de AHK besloot ik mij aan te sluiten bij het FluXus Productieteam. Daar heb ik veel ervaring opgedaan, door middel van opdrachten in de vorm van: posterdesigns, decors en stopmotion maken, animeren en live VJ'en. Nu, na jaren als jongere te hebben deelgenomen aan het Productieteam, begeleid ik het team, samen met Sander.
Daarnaast geef ik Manga tekenen/workshops. De Manga workshops heb ik, met veel plezier, bij het FilmFabriek in Zaandam mogen geven. Ook heb ik veel ervaring opgedaan als Docent Striptekenen op verschillende basisscholen, met mijn mede collega Sander Kloppenburg.

Een andere passie van mij is Kawaii tekenen. Ik merk dat de jeugd dit vooral erg leuk vindt. Zij zijn dol op "schattig" tekenen. Vooral omdat het tegenwoordig ook veel in tekenfilms wordt gebruikt. Denk daarbij aan: "Hello Kitty", "Bing" en "Pokémon!". Daarom heb ik mij verdiept in het Kawaii tekenen en wil ik mijn kennis/creativiteit doorgeven aan de jeugd.

Mijn doel is om uw kind op creatief vlak te zien ontplooien. Ik ben ook afgestudeerd als Onderwijsassistente aan de ROC in Zaandam en heb daarbij veel ervaring opgedaan als staigiare. Ik ben goed in de omgang met kinderen. Naast dat ik ze creativeit aanbied, let ik ook op de fijne motoriek, hun fantasie op papier over laten brengen en het kind zich veilig en begrepen laten voelen in mijn lessen.

Mijn cursus is één van de goedkoopste binnen de FluXus. Waarom, denkt u misschien?
Geen zorgen, ik beloof u absoluut kwaliteit en kwantiteit.
De reden hiervoor is simpel. Er zijn genoeg ouders/verzorgers die het financieel niet breed hebben (bijv door de coronacrisis). Er zijn ook veel alleenstaande ouders die niet veel aan de hobby's van hun kind kwijt kunnen.
Daarom heb ik besloten de cursus voor een minimum bedrag te geven, zodat de kinderen hun creativiteit alsnog kunnen beoefenen! Want dat verdient ieder kind!

Info

Specialisme

  • Manga tekenen
  • Kawaii tekenen
  • Striptekenen

Contact docent