Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Buikdans beginners

Docent: Sabouschka

Doelgroep

Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Buikdans kenmerkt zich door sterke geïsoleerde buik- en heupbewegingen en elegantie in hand- en arm gebaren. Fascinerend is de combinatie van kracht met zachtheid en vrouwelijkheid.

Kracht en sensualiteit

Door Sabouschka’s danspedagogie leer je als vrouw deze kracht en sensualiteit in jezelf te ontdekken. Je wordt weer soepel.

Sabouschka’s danspedagogie

Gerichte oefeningen bevorderen een natuurlijke houding en souplesse. Daardoor leer je buikdansen op een speelse manier. Tegelijkertijd ervaar je innerlijke balans.

Vrouwelijke essentie

Met Sabouschka’s danspedagogie maak je een reis naar je vrouwelijke essentie. Je leert buikdansen zonder spiegels. Je danst vanuit het gevoel dat de Egyptische muziek in je wakker maakt. Je krijgt technieken aangereikt en leert daarnaast hoe je van binnenuit kunt buikdansen.

Onderscheid

Dat onderscheidt Sabousçhka’s buikdansles van alle andere buikdanslessen.

Opbouw van de buikdansles

Met de beginners word stevig gewerkt aan de basis technieken van voeten, benen, buik en heupen. Daarna komt een goede warming – up voor alle niveaus. De nadruk komt dan meer te liggen op de eigen creatieve inbreng.

Lestijden

Dinsdag 19.45 - 21,15

Startdatum

31-03-2020

Kosten

€ 162,- reeks van 10 lessen. Early Bird € 154,- (bij betaling voor 10-03-2020).
Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Sabouschka

Mijn aanbod

Van jongs af aan bestudeerde ik Egyptische buikdans bij beroemde Egyptische buikdanseressen o.a. bij top ster Dina. Tijdens talrijke reizen naar Egypte onderzocht ik de buikdans traditie.

Voordat ik aan Buikdansen deed leerde ik yoga en Afrikaanse dans. Ik ben gediplomeerd als uitvoerend modern danser, yogadocent en in klassieke massage. Verder beoefen ik de Alexandertechniek, body mind centering en Qi gong, Van klassiek ballet, Pilates en Flamenco heb ik mij de basis eigen gemaakt.

Na mijn afstuderen als danser in 1994 heb ik mijn dans studio pure bellydance opgericht met lesgroepen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Sinds 2018 geef ik ook les bij Fluxus. Door mijn unieke les methodiek blijft de natuurlijke beweging behouden tijdens het leren van de geïsoleerde buikdansbewegingen.

De kracht van de dans pedagogiek pure bellydance is de versmelting van oost en west. Ik weet deze versmelting ook bij jou teweeg te brengen. Dat door je steeds weer terug te laten keren naar de eigen bron en die op te laten nemen in jouw buikdans. .

Info

Specialisme

  • Egyptische buikdans
  • Egyptische Baladi
  • Klassieke Egyptische Buikdans
  • Authentieke Buikdans
  • Buikdansen van binnenuit

Contact docent

Buikdans gevorderden