Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Cultuurmenu

18.05.2020

In september komt het Cultuurmenu weer op gang met voorstellingen, excursies en workshops. De inschrijving voor de voorstellingen is nu zo’n beetje afgerond. Inschrijven voor andere activiteiten die we los kunnen plannen, kan nog tot 30 september. We hebben die periode wat opgeschoven, omdat we hopen dat iedereen na de zomervakantie een beter beeld heeft van de mogelijkheden.

Rooster voorstellingen

De inschrijvingsdatum voor voorstellingen, 15 mei 2020, hebben we aangehouden. Voor de planning is het belangrijk dat we weten welke scholen met welke groepen en welke aantallen leerlingen naar een bepaalde voorstelling willen komen. We publiceren deze roosters enkele weken voor de zomervakantie.

Honig Soap

Omdat we nu nog niet weten met welke beperkingen we na de zomer te maken hebben, blijft het spannend. In september en oktober staat bijvoorbeeld de voorstelling ‘Honig Soap’ op het programma voor een groot deel van de groepen 7 en 8.

We gaan er vooralsnog van uit dat deze voorstelling door kan gaan, misschien met aangepaste leerlingenaantallen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden je uiteraard op de hoogte.

Meer informatie

Voor vragen of informatie over het Cultuurmenu kun je contact opnemen met Daniëlla Lemmens via dlemmens@fluxus.nl.