Popkoor LEF!

HEB JIJ 'T LEF...

... om te komen zingen bij het meest eigenzinnge koor van de Zaanstreek?

of

... ons te boeken voor een verrassend optreden?

Het Zaanse Popkoor LEF! heeft een eigen sound, gaat voor uitdaging en is altijd net even anders dan anderen. Onze popsongs hebben originele en meerstemmige arrangementen met choreografie van dirigent, zangcoach en danser Louis van Dijk. LEF! is een kleinschalig koor met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit; bij LEF! ben je geen nummer maar zing je een nummer.

Naast een bak gezelligheid en ambitie leer bij LEF! het beste uit je stem te halen en ervaar je hoe fantastisch het is om samen op de planken te staan. LEF! heeft veel ervaring met het verzorgen van verrassende optredens. Van theaterproducties tot live op de radio en van personeelsfeesten tot evenementen, de 25 zangeressen van LEF! gaan geen uitdaging uit de weg. LEF! beschikt over professionele apparatuur en kan dus zorgen voor een muzikaal totaalplaatje.

Dynamische zangeressen, jong van geest en fit van lijf, zijn van harte welkom om kennis met LEF! te komen maken tijdens onze repetities op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij Muziekfabriek Van Dijk, Jacobus van Waertstraat 53 in Westzaan.

WEDDEN DAT JE MEER LEF HEBT DAN JE DENKT?

Contactgegevens

Adres: Westzanerdijk 96 1507 AK Zaandam
E-mail: riadenhollander@gmail.com
Telefoon: 0652496297

Links

Site: www.popkoorlef.nl
Facebook:
Youtube:

De leukste creatieve amateurs van de Zaanstreek