TTM Simson

TTM SIMSON speelt lopend, staand en zittend. De vereniging bestaat uit de volgende onderdelen: Drumfanfare, Dweilorkest en Majorettes. Zij verzorgt optredens in heel de Zaanstreek en ver daarbuiten.

Wat we doen

TTM SIMSON is uitgegroeid tot een bloeiende en gezellige muziekvereniging. SIMSON speelt lopend, staand en zittend. Zij verzorgt optredens in heel de Zaanstreek en ver daarbuiten. TTM Simson bestaat uit de volgende onderdelen: Drumfanfare Deze bestaat uit blazers, aangevuld met slagwerk. We spelen op de volgende instrumenten: trompet, bariton, sousafoon, saxofoon, dwarsfluit, trombone, trom, bekkens en overslag (grote trom).

De drumfanfare verzorgt optredens bij wielerwedstrijden, met carnaval, op braderieën, loopt mee in Sinterklaasoptochten en kan voor allerlei andere optredens ingehuurd worden. Het repertoire bestaat vooral uit moderne muziek.

Dweilorkest de Zeurore De Zeurore is een groep muzikanten die op verschillende locaties binnen en buiten, muziek maken. Zij kunnen voor allerlei andere optredens zoals braderieën, wielerwedstrijden, carnaval, sinterklaasoptochten, kerst, verjaardagen, bruiloften en andere feesten en partijen ingehuurd worden. Zij hebben een uitgebreid repertoire met zowel populaire Nederlandse liedjes als swingende popnummers.

Majorettes Zie de rubriek dans

Iedereen die zin heeft om (een keer) met ons mee te doen, is van harte uitgenodigd. De repetitie van de drumfanfare is op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur. De Zeurore oefenen op donderdagavond van 20:30 tot 22.00 uur. Oefenlocatie: Ons eigen clubhuis, Wezelstraat 15 Koog aan de Zaan. Nabij station Koog Zaandijk. Vervoer naar/van lessen kan via het bestuur geregeld worden.

Voor wie

Iedereen vanaf 9 jaar die een van bovengenoemde instrumenten wil leren spelen is welkom. Ook als je al een instrument kunt spelen, ben je van harte uitgenodigd. Kom een keer kijken: De repetitie van de drumfanfare is op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur. De Zeurore oefenen op donderdagavond van 20:30 tot 22.00 uur.

Contactgegevens

Adres: Wezelstraat 15 1541 LZ Koog aan de Zaan
E-mail: info@ttmsimson.nl
Telefoon:

Links

Site: www.ttmsimson.nl
Facebook:
Youtube:

De leukste creatieve amateurs van de Zaanstreek