Down Jones

Ongepolijste blues-rock, spontaan en recht uit het hart, en vooral dynamisch zoals blues-rock hoort te zijn. Dé kenmerken van de Down Jones, een viermans bluesformatie. 

Down Jones heeft door het unieke “No Bullshit” geluid, jarenlang succesvolle optredens verzorgd. Zowel op bluesfestivals, theaters, motortreffens, autocross-evenementen, cafe’s, privéfeesten en in theaters komt de band tot zijn recht. 

Wie kent ze nog, Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughn, ZZ-Top, Johnny Lee Hooker, Eric Clapton, Rory Gallagher en vele andere grootheden uit de Blues. Naast sterk gespeelde covers en eigen nummers, van een slepende slow blues naar een snelle swingende shuffle, van een boogie naar een stevig rock nummer. Dat is Down Jones. 

Door de bescheiden standaard bluesbezetting; Zang, Gitaar, Basgitaar en Drums, is de band te vinden op zowel grotere en kleine gelegenheden en komt het aan op de individuele muzikale kwaliteiten van bandleden. Kortom, eerlijke blues-rock muziek, “No Bullshit”. Omdat de Down Jones letterlijk en figuurlijk dicht bij de toeschouwer staat en spontaan speelt, slaat de vonk dan ook snel over. 

Om hiervan overtuigd te raken kan je gewoon komen tijdens één van de liveoptredens in het land, of de Down Jones te boeken. 

Bezetting: Zang/bluesharp Frank van Pardo Gitaar Jeffrey de Weerd Basgitaar Kees Booij Drums Arjen Knaap 

Voor wie

Bluesliefhebbers Bluesrockliefhebbers Rhythm&Bluesliefhebbers 

Muziekliefhebbers!!!! 

Contactgegevens

Adres:
E-mail: info@downjones.nl
Telefoon:

Links

Site: www.downjones.nl
Facebook:
Youtube:

De leukste creatieve amateurs van de Zaanstreek