Njola Ritzen

Mijn naam is Njola Ritzen. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Klassiek Dwarsfluit aan het Conservatorium van Alkmaar. Naast de dwarsfluit heb ik me ook gespecialiseerd in het bespelen van de piccolo.

Ik speel in het Djinja Fluitkwartet, in het Noord-Hollands Blazers Ensemble (NHBE) en geef optredens met diverse pianisten en organisten. Daarnaast speel ik veel in begeleidingsorkesten bij musicals In deze orkesten speel ik naast dwarsfluit en piccolo, ook alt- en tenorsaxofoon.

Ik geef dwarsfluit- en piccololes aan zowel kinderen als volwassenen. Sinds 2009 geef ik ook blokfluitles. Dit doe ik tevens tijdens schooluren of in de vorm van een naschoolse activiteit op basisscholen in de Zaanstreek. Daarnaast ben ik bevoegd Dreumes en Peuter en muziek-docente. Ik geef korte cursussen op diverse locaties in de Zaanstreek.

Naast mijn praktijk als fluitdocente, ben ik gediplomeerd docente Dreumes en peuter en muziek. Deze cursussen geef ik op dinsdag in Krommenie, op donderdag in Zaandam en op vrijdag in Wormer.

Contactgegevens

Adres: Stationsstraat 24 1521 DT Wormerveer
E-mail: n.ritzen@upcmail.nl
Telefoon: 0640124030

Links

Site: Njola Ritzen
Facebook: Njola Ritzen Facebook
Youtube:

De leukste creatieve amateurs van de Zaanstreek