De Zaanse Schilderskring

De Zaanse Schilderskring bestaat ruim 75 jaar . Op verschillende dagdelen komen groepen naar ons atelier om te schilderen. Wij inspireren elkaar en natuurlijk is er ook de nodige gezelligheid. Naast deze dagen worden er ook workshops georganiseerd. De workshops worden door Zaanse kunstenaars begeleid en leiden tot mooie werkstukken. Iedereen, van ervaren schilder tot beginnend schilder, kan terecht bij onze schilderskring. De contributie is 13 euro per maand. U kunt de informatie meenemen tijdens de expositie of kijken op onze website www.zaanseschilderskring.nl. Mocht u zich bij ons willen aansluiten, dan is dat nu extra voordelig! De eerste twee maanden kunt u gratis mee schilderen. Het materiaal moet u uiteraard zelf meenemen. Op deze manier kunt u kijken bij welke groep u zich het beste thuis voelt. 

Wat we doen

Wekelijks schilderen in een atelier. Er wordt hier zonder begeleiding geschilderd. Advies wordt aan elkaar gegeven. Hiernaast organiseren wij jaarlijks workshops e.d.

De Zaanse Schilderskring exposeert tijdens en rondom de Kerst in het Weefhuis te Zaandijk De expositie geeft een goed beeld van de Zaanse Schilderskring. Bij de schilderskring schilderen de leden voor hun plezier. Dit kunt u zien aan de doeken welke worden tentoongesteld. U treft landschappen, dieren, mensen, stillevens en abstracte kunst aan tijdens de expositie. 

Voor wie

Amateur schilders die zelfstandig kunnen werken.

Contactgegevens

Adres: Boendermaker 3 1505 BG Zaandam
E-mail:
Telefoon: 0756125724

Links

Site: www.zaanse schilderskring
Facebook:
Youtube:

De leukste creatieve amateurs van de Zaanstreek