Daniƫlle van Assema

Al vijf jaar maakt Daniƫlle van Assema bijzondere urnen en geeft ze workshops waarin je onder haar begeleiding een unieke persoonlijke urn kunt maken voor een overleden dierbare. Het komt steeds vaker voor dat mensen de regie van een uitvaart, en alles wat er bij komt kijken, zelf in de hand willen hebben. Zelf een urn maken sluit hier dan ook passend op aan. Tijdens een 2 x 4 uur durende workshop is dit mogelijk op een bijzondere mooie locatie aan het Wormer en Jisperveld. Voor een indruk van het hele proces kunt u kijken op http://www.youtube.com/watch?v=gTg9CyReqVI, of op haar site www.urntobe.nl.

De urnen staan afwisselend gepresenteerd bij Bennis uitvaart in Wormer, Yarden uitvaart in Haarlem en Amstelveen, en sinds kort ook bij de firma Lenteweelde in Koog a/d Zaan.

Op de website van Urn to Be stonden ook haar grote raku schalen en vazen , en de informatie over de workshops voor het zelf maken van een vaas of schaal. Raku is een steeds populairder wordende stooktechniek voor keramiek. Er zijn steeds meer aanvragen voor een bijzonder inspirerende workshop bij Danielle van Assema. Je gaat namelijk niet alleen met een mooi werkstuk naar huis , maar de workshop raku stoken is een belevenis.

Het is niet langer passend om dit alles tezamen onder Urn to Be te voegen. Daarom is er vanaf nu www.rakuexperience.com(http://www.rakuexperience.com/). Een nieuwe site met bijzondere grote raku werken door haarzelf gemaakt. Op deze site ziet u ook diverse werken van cursisten die samen met haar een eigen raku werk hebben gemaakt. Je kunt daarbij denken aan een vaas , schaal, of beeld. Het is absoluut niet noodzakelijk om ervaring te hebben, en zelfs niet om creatief te zijn. Creatief,… dat wordt je bij Raku Experience vanzelf.

De workshops worden gegeven in haar shabby /chique atelier, en in de tuin, grenzend aan het natuurgebied.

Er is altijd een hapje, drankje en een vuurtje. Indien je je individueel wilt opgegeven kan dat via de aangegeven datums op de site. Groepen vanaf 5 personen kunnen, in overleg, zelf een datum bepalen..

Contactgegevens

Adres:
E-mail:
Telefoon:

Links

Site: Urnen en workshops
Facebook:
Youtube: Filmpje van het proces

De leukste creatieve amateurs van de Zaanstreek