Con Piacere

Akkordeonorkest

Wat we doen

Con Piacere staat voor “Met Plezier”. Dat geeft ook aan op welke wijze wij met elkaar muziek maken. Het is ook Met Plezier dat we dit nu ook kenbaar kunnen en mogen maken op deze website van het Zaans Cultuurplein.

Wij zijn een reeds 20 jaar bestaand akkordeonorkest met zo’n 24 enthousiaste muzikanten in een zeer uiteenlopende leeftijdscategorie n.l. van 11 tot 81. Bij ons geldt: “jong geleerd is oud gedaan” en “muziek houdt je jong”.

Ook de muziek die we spelen gaat van oud tot jong. In ons repertoire vindt je terug semi-klassiek, pop, boogie-woogie, populair, musical, swing, tango en natuurlijk de Valse Musette. Met dit brede aanbod bieden wij onze toehoorders “veel plezier” en hun enthousiasme geeft ons weer “veel plezier” om met Con Piacere weer eens terug te kunnen komen.

Voor wie

Onze optredens verzorgen we jaarlijks voor onze vaste fans en donateurs in De Vermaning aan de Lagedijk 37 te Koog aan de Zaan. Daarnaast worden we door verschillende instellingen en organidsaties gevraagd om binnen of buiten de Zaanstreek op locatie een optreden te verzorgen.

Wilt u meer van ons weten en bent u geïnteresseerd in een optreden van ons neemt u dan contact op met onze secretaris, Ruud Plomp, via onder genoemd nummer.

Contactgegevens

Adres: Wandelweg 137 1521 AE Wormerveer
E-mail:
Telefoon: 075 – 628 3870

Links

Site:
Facebook:
Youtube:

De leukste creatieve amateurs van de Zaanstreek