Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

18.06.2021

Verrast worden door het talent van Zaanstormend gebeurt dit jaar niet live in het Zaantheater, maar op het YouTube-kanaal FluXusZaanstad. De deelnemers namen begin juni videoclips op in het theater, die vrijdag 18 juni om 19.00 uur in première gaan. De acts variëren van hiphopdans tot zang en spoken word.

In samenwerking met het Zaantheater organiseert FluXus, centrum voor de kunsten Zaanstad, al jaren het talententraject Zaanstormend. Dankzij dit, inmiddels welbekende, evenement krijgen jongeren een prachtige kans om op een groot podium te staan van een theater. En dit jaar dus de kans om een goede videoclip te maken van hun act en zo het grote publiek te bereiken.

praktische info

Tijd en locatie: Vrijdagavond 18 juni om 19.00 uur gaan in totaal 11 videoclips live op het Youtubekanaal van FluXus

De dansgroep van choreograaf Cagdas ‘CAGGIE’ Gulum presenteert ‘Dance Your Life’. Muziektrio 3:AM nam een akoestische versie van hun hit ‘Alles’ op. Leerlingen van Dansstudio Jemisquare lieten zich inspireren door Martin Luther King in hun act ‘We are going to be a great generation’. Namens Balletstudio DanZin brengen Guus en Linda het intense duet ‘Beautiful Rhythms’. De Zaanse Theaterschool brengt het zelfgeschreven ‘Ik zeg het je’. ‘A little more homework’ uit de musical ‘13’ wordt ten gehore gebracht door het Musical Madness Koor. Solution Dance Centre danst ‘On Stage’. Sam en Lieke zingen en spelen ‘Valentine’s Day’. En tenslotte zijn er drie korte film van Zaanse makers uit het FluXus Productieteam.