Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

18.07 - 26.08.2022

Ook deze zomervakantie is er weer een Zaanse Zomer Experience!  FluXus organiseert verschillende kunst- en cultuuractiviteiten.

Tijdens de Zaanse Zomer Experience kunnen kinderen van 6 tot en met 17 jaar gratis meedoen met sport-, spel-, cultuur-, muziek- en lifestyle activiteiten op verschillende locaties in de Zaanstreek. Daarnaast is er een Special Experience voor kinderen met en zonder een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en een Zaanse Mini experience voor kinderen van 3 tot 5 jaar. FluXus is er ook weer bij met verschillende creatieve workshops, dit keer freerunnen en music production!

Het programma

LET OP: Deze zomervakantie zijn er 2 verschillende periodes: voor de eerste drie weken (18 juli t/m 5 augustus) en voor de laatste drie weken (8 t/m 26 augustus). Download hier de flyer met het programma.

*Graag vooraf online aanmelden voor de mini experience en special experience

praktische info

Aanmelden

Vooraf aanmelden is niet nodig. Let op: wel voor de Mini- en de Special Experience.
Alle deelnemers moeten zich ter plekke registreren. Bij aankomst worden op basis van de leeftijd groepjes gemaakt, in deze groepjes gaan de kinderen langs alle activiteiten en workshops.

Vragen

Vragen over deelname aan de Zaanse Experience? Neem contact op met de afdeling sportstimulering: 075-65 399 70 of sportstimulering@sportbedrijfzaanstad.nl

Meer info

Lees hier meer over de Zaanse Experience.

Bekijk hier de video van de Special Experience van afgelopen zomer: