Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

20.09.2020

Zaanse Zeikerds in het Zaantheater: een theatrale en muzikale corona-comedy op 1,5 meter afstand!

De FluXus musical productiegroep speelt “Zaanse Zeikerds” de musical, met een live-combo ( bestaande uit Joke van der Bunt op piano, Marcel de Hoop op toetsen en Sebastian Ohm neemt de muzikale leiding en de blaassectie). Nathalie Prins van Duin maakt de prachtige kostuums samen met de kostuumploeg van het Zaantheater. Deze theatrale en muzikale vertelling met talloze verwijzingen naar bestaande, bekende musicals,  is gebaseerd op de off-broadway show, Urinetown. De Zaanse theatermaker Majanka Fröhlich liet zich inspireren door de corona-crisis en schreef deze muzikale komedie waarin je ziet dat het “nieuwe normaal” behoorlijk abnormaal is.

Het verhaal

Een groep bewoners uit Zaanstad komt in opstand tegen alle strenge maatregelen rondom Covid 19. De BOA’s hebben hun handen vol om het Zaanse volk in bedwang te houden. Er valt heel wat te zeiken in deze musical en daar zijn de Zaankanters heel goed in…

De FluXus musical productiegroep

De FluXus musical productiegroep bestaat uit 30 gevorderde zang-, dans- en theaterleerlingen van FluXus in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. De leerlingen krijgen 3 uur per week les.

Dit project is een samenwerkingen tussen de netwerkdocenten van FluXus. De crew bestaat uit:

Giovanni van Gom:   Choreografie

Daphne Groot:        Zangcoach

Majanka Fröhlich:  Tekst en regie

praktische info

Datum & tijd:

Zaterdag 19 september om 20.00 tot 21.20 uur (voorstelling zonder pauze)

Zondag  20 september om 15.00 tot 16.20  uur (voorstelling zonder pauze)

Locatie:

Albert Heijnzaal, het Zaantheater (Nicolaasstraat 3, Zaandam). Het Zaantheater biedt de bezoekers en geheel Corona-proof theater bezoek aan. Alles is erop ingericht dat je veilig en gezellig het theater kunt bezoeken.

Toegangsprijs: 

€12,50 excl. € 3,60 (voor servicekosten en een drankje).

Kaarten:

Kaartverkoop via het Zaantheater

De voorstelling is geheel corona-proof en wordt op 1,5 meter afstand gespeeld.