Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Zaanse Zeikerds de musical

18.09.2020 & 19.09.2020

Deze presentatie is in lijn met de richtlijnen van het RIVM rondom het Coronavirus verplaatst. De nieuwe datum wordt nader bepaald en zo snel mogelijk bekend gemaakt.

De FluXus musical productiegroep speelt “Zaanse Zeikerds” de musical met een live-combo ( bestaande uit Joke van der Bunt op piano, Marcel de Hoop op toetsen en Sebastian Ohm neemt de muzikale leiding en de blaassectie). Nathalie Prins van Duin maakt de prachtige kostuums. Deze familie voorstelling is een satirische, komische musical met talloze verwijzingen naar bestaande, bekende musicals. Het verhaal is gebaseerd op de off-broadway show, Urinetown, en wordt opgevoerd in voormalig restaurant De Koekfabriek. Deze ruimte wordt speciaal voor deze voorstelling omgebouwd naar theaterlocatie “Zeikstad”.

Het verhaal

Een groep bewoners uit Zaanstad komt in opstand komt tegen het grote geld, armoede, klimaatschaamte, waterschaarste en de invoering van de plastax.  Er valt heel wat te zeiken in deze musical en daar zijn de Zaankanters heel goed in…

Speeldata:

Vrijdag 18 september:                 20.00 uur

Zaterdag 19 september:              20.00 uur

Locatie:                              De Koekfabriek (Westzijde 188, Zaandam)

Toegangsprijs:                  €12,50 inclusief pauzedrankje

Kaarten kun je nu al reserveren via productie@fluxus.nl

(De kaarten voor vrijdag zijn bijna uitverkocht, op zaterdag is er nog volop plaats)

De FluXus musical productiegroep

De FluXus musical productiegroep bestaat uit 40 gevorderde zang-, dans- en theaterleerlingen van FluXus in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. De leerlingen krijgen 3 uur per week les.

Dit project is een samenwerkingen tussen de netwerkdocenten van FluXus. De crew bestaat uit:

Gio van Gom:          Choreografie (& Suus Kranenburg, assistent-choreograaf)

Daphne Groot:        Zangcoaching

Majanka Frohlich:  Tekst en regie