Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Schrijfpodium

Workshop

05.09.2020

Schrijf je graag, heb je het verlangen of heeft jouw schrijven een nieuwe input nodig? Dan is het Schrijfpodium voor jou de juiste plek. Kom het tijdens FluXus Open zelf ervaren!

Woordenspel met de Poëzie Werkplaats

Tijd: 13.00 – 13.45 uur

Locatie: Lokaal 3,  FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Twee enthousiaste dichters van de Poëzie Werkplaats laten je werken met woorden! Op een speelse manier laten ze je voelen hoe je – met het juiste gereedschap – van woorden gedichten kunt maken. Hoe creatief je kunt zijn met taal! In elk geval staat er een rijmwoordenspel in de planning. Maak kennis met wat je kunt doen in de tweewekelijkse Poëzie Werkplaats, waar je – zelf en met elkaar – aan je gedichten werkt. Ook proef je in deze workshop wat je kunt leren in de Basiscursus ‘Poëzie’ of in de cursus ‘Schrijven, het begin’, die gegeven worden door schrijfdocent Ellis van Atten.

Workshop Schrijfatelier

Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Locatie: Lokaal 3,  FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Maximaal 6 personen

Het Fluxus Schrijfatelier is een inspirerende plek waar je kan schrijven onder leiding van ervaren en enthousiaste docent Helena Jansz. In deze korte workshop krijg je een indruk hoe er bij het SchrijfAtelier geschreven wordt. Aan de hand van korte opdrachten en vanuit een open blik en onbevangenheid zal je merken dat de creatieve flow vanzelf gaat stromen. We kennen geen goed of slecht. Plezier in schrijven staat voorop!

Workshop kort Verhaal

Tijd: 15.00 – 15.45 uur

Locatie: Lokaal 3,  FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Maximaal 6 personen

Ben je op zoek naar jouw stem en persoonlijke stijl? Heb je een idee voor een of meerdere verhalen? In de cursus Kort Verhaal kun je hiermee aan de slag. Iedere les worden er schrijftechnieken behandeld waardoor je steeds beter zal gaan schrijven.

 

Meer over het FluXus Open (Huis)

Schrijf je in

Door de anderhalve meter-maatregelen is het aantal plekken bij activiteiten beperkt. Reserveren wordt aangeraden. Op de dag zelf aan de deur inschrijven kan ook voor zover er nog plaats is.

Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl.
Noem je naam, de activiteit en het tijdstip waarvoor je je wil inschrijven.