Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Voorronde

Jan Pasveerconcours

Ardito fotografie

14.03.2021

Dit is de voorronde voor leerlingen van buiten FluXus

FluXus organiseert jaarlijks in maart een muziekconcours vernoemd naar de oud-directeur van de muziekschool Jan Pasveer. Het concours – het ene jaar voor solisten, het andere jaar voor ensembles. Dit jaar kunnen voor het eerst leerlingen van buiten FluXus meedoen!

Voorrondes voor leerlingen van buiten FluXus

Op zondag 14 maart zijn er voorrondes voor niet-muziekschoolleerlingen in de Pasveerzaal bij FluXus. De deelnemers krijgen een kwartier de tijd op de jury te overtuigen. Publiek is welkom om te komen luisteren en de entree is vrij. De voorronde voor leerlingen van de FluXus Muziekschool worden gehouden op zaterdag 17 april.

Finale

Zondag 18 april vindt de finale plaats in de vorm van een concert in de Pasveerzaal. Dit finaleconcert is een happening met een hoog niveau van musiceren, veel publiek, pers en prijzen voor de winnaars!

Het concours is vernoemd naar de oud-directeur van de muziekschool Jan Pasveer en is in het leven geroepen om muziekleerlingen bij de verdere ontwikkeling van hun talent te stimuleren en om hen podiumervaring op te laten doen. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen luisteren bij FluXus op Westzijde 148 in Zaandam. Tijdens de voorrondes kunnen mensen gratis in- en uitlopen. De voorronde vindt plaats in de Verkadezaal.

Aanvang: 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool (Westzijde 148)

Entree: vrij