Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Tweede Repetitie

New Moon Orchestra

15.11.2020

Kom op 15 november naar de tweede repetitie van het New Moon Orchestra. Hier spelen Nederlanders en nieuwkomers, jong en oud en amateurs en professionals met elkaar. Wij spelen muziek uit de hele wereld, op instrumenten uit de hele wereld en in alle stijlen, van klassiek tot meezingers. Het orkest is een initiatief van FluXus en Arthur Wagenaar, componist uit de Zaanstreek in samenwerking met Taalcafé De Sluis.

De eerste repetitie was een succes

De tien muzikanten die zich hadden aangemeld voor de eerste repetitie op 20 september wonen allemaal in de Zaanstreek en zijn afkomstig  uit Portugal, Syrië, Irak, Afghanistan, IJsland, Noorwegen en de Molukken. Ze hebben allemaal een favoriete song aangedragen om samen te spelen. Aan het einde van de middag vond het eerste concert plaats. De eerste speeldag werd afgesloten met een gezamenlijk eten in restaurant BAZ aan de Oostzijde, verzorgd door Dave’s Kitchen.

We zoeken nog muzikanten!

Op zondag 15 november is er weer een speeldag. Het is de bedoeling om de komende maanden regelmatig een hele dag samen te spelen en op termijn meer optredens te gaan verzorgen. New Moon Orchestra start  om 10.30 uur in Broedplaats De Hellema, Oostzijde 381 in Zaandam. Deelname is gratis. Een speeldag bestaat uit oefenen, meteen optreden en daarna samen eten.

Meld je aan

Speel je een instrument, wil je meedoen, ken je iemand anders die mee wil doen, laat het weten en meld je aan per mail aan bij Arthur Wagenaar en Gerard Lommerse via glommerse@fluxus.nl.

Tijdens de repetitiedag wordt toegewerkt naar een optreden om 17.00 uur in dezelfde Broedplaats De Hellema. Publiek is welkom, toegang is € 5,-. In verband met het beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht via glommerse@fluxus.nl.