Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Toneelleesclub

Theatermijn

30.06.2023

Tijdens amateurkunstmaand Iktoon te zien bij de Theatermijn: De toneelleesclub. Lees en luister naar verse theaterteksten! Je kunt elke laatste vrijdagavond van de maand aanschuiven bij de toneelleesclub in het Zaans Toneelhuis. Samen hardop een toneeltekst lezen is een leuke, laagdrempelige bezigheid, waardoor je toch een beetje het gevoel krijgt dat je samen theater maakt. Maar dan zonder repeteren, en zonder tekst uit je hoofd te moeten leren.

Elke maand wordt er een andere tekst van een nog levende (Nederlandse) schrijver gelezen, soms uit een boekje, soms vanaf een scherm. Aan het eind van de avond mag je een donatie in de digitale pet doen.

Over IktoondeZaanstreek 2023

In juni 2023 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn. Bekijk hier het volledige activiteitenoverzicht van IktoondeZaanstreek 2023.

praktische info

Locatie: Zaans Toneelhuis, Cornelis van Uitgeeststraat 2 in Zaandam

Tijd: van 20.15 tot 22.15 uur

Prijs: Aan het eind van de avond mag je een donatie in de digitale pet doen

Aanmelden: via dit aanmeldformulier

Meer info: via Theatermijn