Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Theatergroep 126

alles onder tafel

22.06.2023

Tijdens amateurkunstmaand Iktoon te zien in de Pasveerzaal, Theatergroep 126 met Alles onder Tafel: ‘’Wij spelen een voorstelling. 22 juni. Kom kijken, alleen als je het leuk vindt ofzo. Had je dit verwacht van een promotekst? Ondoordacht en afgezaagd? Niet echt hè? Onbewust heb je al een verwachting gemaakt over wat hier zou staan. En precies daarover gaat onze denderende voorstelling!”

Van sexting tot militairen en van pasta pesto tot de GGZ zullen jouw verwachtingen in de schijnwerpers worden gezet. In korte scènes worden deze meest uiteenlopende verwachtingen aangekaart. Al een beetje benieuwd? Kom dan zeker kijken in de Pasveerzaal van de Fluxus Muziekschool op de Westzijde,“we verwachten dat je komt!” – Theatergroep 126, Zaanse Theaterschool

Over IktoondeZaanstreek 2023

In juni 2023 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn. Bekijk hier het volledige activiteitenoverzicht van IktoondeZaanstreek 2023.

praktische info

Locatie: Pasveerzaal, Westzijde 148, Zaandam

Tijden: 19.00-20.00 uur en 21.00 tot 22.00 uur

Entree: € 5,- Te koop via deze link

Meer info: via @theatergroep126 op Instagram