Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

The QuintEd

& Jazzterday

11.12.2020

Uniek concert van twee top orkesten uit de Zaanse Jazz-scene. Eindelijk weer te zien en te beluisteren!

“The QuintEd” staat bekend om haar stevig swingende be-bop stukken, afgewisseld met mooie ballads, die elk publiek enthousiast krijgt. De bandleden spelen vooral met elkaar vanwege de energie en de fun. Dat brengen ze ook op het publiek over. In dit concert worden onder andere drie stukken van Dave Brubeck gebracht met bijzondere maatsoorten. Ook begeleiden ze zangeres Rita Gemerts in een paar kenmerkende stukken. U kent ze vast van de spetterende optredens op Royal Jazz. Met Bram Vredenbregt, Arjan de Bood, Peter Adrichem, Ed Botterweg en Rita Gemerts.

“Jazzterday” speelt bekende popsongs in een jazzy jasje. Waarbij zangeres Rita Gemerts een hoofdrol speelt. Swingen gegarandeerd met songs van o.a. James Taylor, Jamie Cullum, Sting, Ray Charles, Randy Crawford en Stevie Wonder. De vaste band o.l.v. gitarist René Nijenhuis bestaat verder uit de ervaren muzikanten Rieks Schreuder op bas, Jeroen de Ruijter op keyboard en Ed Botterweg op drums. Kom luisteren en swing mee (vanuit je stoel).

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, Zaandam

Tijd: 19.00 en 21.00 uur

Reserveren: via het Zaanteater

Amateurkunst NU

Dit is een voorstelling uit de reeks Amateurkunst Nu. FluXus en het Zaantheater slaan de handen ineen om amateurkunstenaars de kans te bieden zichzelf te laten zien in deze gekke tijden. In acht voorstellingen geniet je van Zaankanters, die zich door alle omstandigheden niet uit het veld laten slaan, maar hoop putten uit wat hun kunst brengt. Lees meer.