Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Talentengala

08.07.2023

Zaterdag 8 juli organiseert de Talentklas een Talentengala in de Pasveerzaal van de FluXus muziekschool. Een mooi, gevarieerd concert met alle deelnemers aan de Talentklas. Je kunt van klassieke vioolsonates tot jazz verwachten. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Goed doel

Elk jaar zamelt de Talentklas met het concert geld in voor een goed doel. Alle opbrengsten van dit gala worden daaraan gedoneerd.

Talentklas

FluXus vindt het belangrijk dat er oog is voor talent en wil er dan ook samen met de docenten die lesgeven onder het dak van FluXus alles aan doen om het aanwezige talent tot bloei te laten komen. Jaarlijks is er plaats voor 15 talentvolle leerlingen de FluXus Talentklas. Na een auditie en een gesprek kunnen leerlingen worden toegelaten. Zij zijn intensief met muziek bezig, met hun eigen muziekleraar, in verschillende orkesten en ensembles, maar ook doordat ze vijf keer per jaar met het Talentenlab meedoen. Op deze labs komen allerlei facetten van muziek voorbij, zoals samen zingen, samen spelen, improviseren en ook worden gastsprekers en musici uitgenodigd om met de leerlingen te werken. Alle leerlingen van de Talentenklas hebben ook meegedaan aan het Jan Pasveer Concours, dat FluXus jaarlijks organiseert om muziekleerlingen te stimuleren en podiumervaring te laten opdoen.

praktische info

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool

Tijd: volgt z.s.m.

Toegang: Gratis (er wordt gecollecteerd voor het goede doel)