Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

02 & 03.02.2024

Het is weer tijd voor het Prinses Christina Concours! Op vrijdagavond 2 februari en zaterdag 3 februari zijn de regioselecties op de FluXus-locatie muziekschool aan de Westzijde 148 in Zaandam. 

In 2024 vallen de voorrondes van het Klassiek en Compositie Concours samen. Je kunt je aanmelden voor één of allebei de concoursen. De inschrijving start op 2 oktober aanstaande via de website van het Prinses Christina Concours. Tijdens de regionale selecties van het Klassiek Concours geven de deelnemers een openbaar optreden van maximaal 10 minuten. De professionele jury kiest uit alle optredens zes finalisten die tijdens de regionale finale nogmaals mogen laten horen wat ze in huis hebben.

Over het Klassiek Concours

Meedoen aan het Klassiek Concours is een bijzondere ervaring. Het concours bestaat uit zes regioselecties, een landelijke halve finale en een finale. Je krijgt de unieke kans om podiumervaring op te doen en ontvangt feedback op je spel van een professionele jury.

Komen kijken?

De regioselecties van het Prinses Christina Klassiek Concours zijn gratis toegankelijk voor jong en oud(er). Wandel dus gerust binnen! Je kunt tussen de optredens de Pasveerzaal in en uit.

praktische info

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool, Westzijde 148, Zaandam

Data & tijden: info volgt z.s.m. *

* programma onder voorbehoud van wijzigingen

Houd voor meer info en updates de website van het Prisnes Christina Concours in de gaten, Facebook & Instagram @pcconcours.