Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

29.06.2021

praktische info

Dit schrijfuur is onder begeleiding van Ellis van Atten

Voor wie?

Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het schrijven van een tekst, column, persbericht. Of misschien ben je bezig met een gedicht, je memoires of een langer verhaal?

Hoe?

Tijdens het Schrijfuur werk je aan je eigen tekst of verhaal. Om 9.30 starten we. We stellen ons aan elkaar voor en je gaat aan het werk.

Waarom?

Samenwerken stimuleert. En er is altijd een docent bij aan wie je advies kunt vragen.

Het Schrijfpodium

Het Schrijfuur maakt deel uit van het FluXus Schrijfpodium, dat bestaat uit de Zaanse auteurs/schrijfdocenten Ellis van Atten, Bettina Drion en Helena Jansz. Door hun jarenlange professionele ervaring op schrijfgebied kunnen zij meekijken met jouw tekst en je net dat extra zetje geven dat je nodig hebt. Schrijfuur is dé plek waar je met al je vragen op schrijfgebied terecht kunt!

De afdeling schrijven bij Fluxus heet het Schrijfpodium. Het is één van de creatieve werkplaatsen (maakplekken) die het centrum voor de kunsten in huis heeft. Het schrijfAtelier en de Poëziewerkplaats van docent Ellis van Atten vallen hier onder, maar ook Eindeloos textiel. Met jouw strippenkaart kun je bij iedere maakplek en tevens inspiratielezingen, die Fluxus organiseerd, gebruiken. De andere maakplekken vind je op de website.

Datum en tijd: Dinsdag 29 juni van 9.30 – 11.30

Plaats: FluXus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168 in Zaandam

Opgeven: Geef je op door te mailen naar helenajansz@gmail.com

Prijs: 20 euro voor een losse les, of met de strippenkaart (75 euro voor vijf lessen, ook te gebruiken bij andere maakplekken van FluXus)