Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Schrijfpodium

Workshops

11.09.2021

Workshop Schrijfpodium: Schrijf wat je voelt

Tijd: 13.00-13.30 uur

Locatie: Lokaal 21,  FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Als je schrijft, heb je al je zintuigen nodig om een verhaal levendiger te maken. Je weet wat je ziet, voelt, proeft, ruikt en hoort. Maar hoe schrijf je dat op? In deze workshop ga je daarmee aan de slag.

Workshop de Schrijversclub voor kinderen (8-12 jaar): Beestenbende

Tijd: 14.00-14.30 uur

Locatie: Lokaal 21,  FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Welk dier kun je maken van een olifant en een koe? Of van een hagedis en een slingeraap? Wat kun je vertellen over dit dier, wat schrijf je op? En natuurlijk maak je er een tekening bij.

De Poëzie Werkplaats: Kan het korter?

Tijd: 15.00-15.30 uur

Locatie: Lokaal 21,  FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Oftewel: Meer zeggen met minder woorden. In de Poëzie Werkplaats werken we iedere twee weken aan gedichten aan de hand van zelfgekozen thema’s, opdrachten of een project. Tijdens deze workshop oefen je hoe je meer kunt zeggen met minder woorden.

Binnen het Schrijfpodium werken schrijfdocenten Helena Jansz, Bettina Drion en Ellis van Atten samen om een compleet aanbod van schrijfcursussen te bieden zoals (kinder)verhalen schrijven en poëzie. Daarnaast zijn er twee maakplekken – het Schrijfatelier en de Poëzie Werkplaats – waar je aan mee kunt doen.

Meer over het FluXus Open (Huis)

Schrijf je in

Door de anderhalve meter-maatregelen zijn activiteiten wellicht sneller vol, dus reserveren wordt aangeraden. Op de dag zelf aan de deur inschrijven kan ook voor zover er nog plaats is.

Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl. Noem je naam, de activiteit en het tijdstip waarvoor je je wil inschrijven.