Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Royal Jazz &

Flux Koningsdag

Saskia Laroo Funky 5. Fotografie: Herman Roebers

27.04.2022

Het Royal Jazz Festival wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd bij de Bullekerk in samenwerking met FluXus. Op drie podia is een breed scala van artiesten te beluisteren. Ook het Koningsdagfeest met het programma van Podium De Flux verhuist dit jaar naar de Bullekerk. De toegang is gratis.

Het programma

Op het programma staan veel Big Bands, zoals de Blue Tone Bigband, The Caledonians Big Band en de Jan Molenaar Big Band. In de Pasveerzaal van FluXus kan men genieten van Nol Sicking met zangeres Debora Visscher en een optreden van zijn dochter Teddy Sicking met haar eigen Teddy Sicking Quintet. Er is veel aandacht voor jeugd met o.a. de West End Bigband & Jazzkids olv Gerard Kleijn en Ratajazz. Het Festival wordt afgesloten met de Wouter Kiers Band met special guest Robert Vethaak op het buitenpodium en de Saskia Laroo Band met special guest Benjamin Herman op het grote podium van de Bullekerk.

Flux Koningsdag met Zaanse rock en pop

Het buitenpodium op het kerkplein van de Bullekerk verandert vanaf 18.00 uur in een feest vol pop en rock. Op podiumdeflux.nl wordt binnenkort bekend gemaakt welke talenten van Zaanse bodem het podium zullen betreden.

Royal Jazz Festival

Tijd: van 13.00 tot 18.00 uur

Locaties: de Pasveerzaal bij FluXus, het podium van de Bullekerk en een buitenpodium op het voorplein van de Bullekerk

Toegang: gratis.

Flux Koningsdag

Tijd: van 18.00 tot 21.00 uur.

Locatie: buitenpodium op het voorplein van de Bullekerk

Toegang: gratis.