Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Roots aan de Zaan

Stéphanie Struijk

25.03.2023

Roots aan de Zaan is terug in de Pasveerzaal van de FluXus muziekschool! Dit keer met een concert van Stéphanie Struijk.

Stéphanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes en slaat met haar in 2021 verschenen album ‘Fijn Zo’ weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Als Stevie Ann bracht ze op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere in 2007 op Pinkpop stond. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

praktische info

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool, Westzijde 148, Zaandam

Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30)

Entree: € 15,00, leden GRATIS

Reserveren: wordt aangeraden, via rootsaandezaan@gmail.com

Roots aan de Zaan organiseert concerten in het brederen folk-roots-singer/songwriter-genre. Bekijk hier de concertagenda van Roots aan de Zaan