Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Roots aan de Zaan

Laïs

07.10.2023

Roots aan de Zaan is op 7 oktober terug in de Pasveerzaal van de FluXus muziekschool! Dit keer met een concert van Laïs, bestaande uit de engelachtige stemmen van Jorunn Bauweraerts en Nathalie Delcroix.

Sinds hun debuut verscheen in 1998 toeren ze met vele bijzondere muzikanten in Vlaanderen en de rest van de wereld. Na ruim twee decennia als trio bestaan te hebben, besloten ze verder te gaan als duo. Laïs zoekt nieuwe horizonten in hun nieuwe project waar ze Vlaamse liederen combineren met wereldse klanken, ritmes en melodieën. Samen creëren ze een betoverende wereld vol magie, mysterie, erotiek, liefde, geweld en drama, vol geheimen en onzichtbaarheden. Na een release-pauze van ruim acht jaar brengt Laïs in 2022 een nieuwe plaat uit: De Langste Nacht.

Ze worden op podium bijgestaan door multi-instrumentaliste en zangeres Esther Lybeert (The Antler King, ex-Hooverphonic), gitarist Tom Theuns (Aurelía, ex-Ambrozijn) en drummer Roel Poriau (Rumbaristas, ex-Think of One).

praktische info

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool, Westzijde 148, Zaandam

Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30)

Entree: € 27,00, leden € 18,00

Reserveren: wordt aangeraden, via de Roots aan de Zaan ticketpagina.

Roots aan de Zaan organiseert concerten in het bredere folk-roots-singer/songwriter-genre. Bekijk hier de concertagenda van Roots aan de Zaan