Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

online inspiratielezing

Broke Ass Millionaires

29/04/2021

Op donderdag 29 april geven  Zaanse ondernemers Joan Alosery en Lucien Bouman een inspiratielezing. Zij vertellen over hun duurzame modemerk Broke Ass Millionaires (BAM). Laat je inspireren door hun styling tips, foto’s, video’s, gestylede paspoppen en leer zo duurzamer met kleding omgaan!

Creatief koppel

Zowel Joan als Lucien hebben een modeachtergrond en zijn al van kinds af aan actief in de entertainment. Lucien heeft de opleiding Mode en Commercie gedaan en leerde van zijn moeder, die modemaakster is, de fijne kneepjes van het vak. Later ging zijn focus naar Basketbal Freestyle (trucs en dans met een basketbal) en muziek. Joan volgde een opleiding aan de Mode Academie, maar haar passie voor dans bleef groot. Ze richtte in 2009 Solution Dance Centre in Zaandam op. Broke Ass Millionaires-koppel Joan en Lucien vullen elkaar perfect aan. Naast hun modemerk en dansschool zetten zij zich ook in voor black culture. Met hun diverse talenten uiten zij samen hun unieke kunstvorm.

Minimale middelen, maximaal effect

Onder de naam BAM werken Joan en Lucien aan het styleren, designen, recyclen en upcyclen van voornamelijk circulaire en vintage kleding. Zo maken ze van tweedehands kleding weer iets nieuws en unieks. Door middel van kleding, kunst, foto’s en entertainment uiten zij de filosofie achter BAM: “Met minimale middelen het maximale eruit halen”. Zo inspireert BAM op een hippe manier duurzaam met kleding om te gaan.

Duurzame mode

Tijdens de inspiratielezing zal het styling duo vertellen over de gedachte achter Broke Ass Millionaires. Bewustwording over de impact van de mode-industrie op de wereld vormt in hun verhaal de rode draad. Laat je inspireren door hun styling tips, foto’s, video’s, gestylede paspoppen en leer zo duurzamer met kleding omgaan.

praktische info

Datum: donderdag 29 april 2021

Tijd: 20.00 uur

Locatie: vanuit huis te volgen via het YouTube-kanaal van FluXusZaanstad

Toegang: gratis

(Bron foto: Productie/styling: Broke Ass Millionaires foto expo “Skere Klere”, fotografen: Daniel Bunde & Adrian Borge)