Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Muziek op de Gracht

20.06.2020

Dit evenement kan helaas niet doorgaan vanwege de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.

Dit jaar gaat IkToondeZaanstreek niet door. Gelukkig zijn de verenigingen hard aan het “zoomen” met individuele lessen, sectie-repetities en houden gezellige borrels. Complimenten voor alle Zaanse verenigingen die zo actief bezig zijn en elkaar on-line blijven ontmoeten. Theatermijn biedt de kans aan de amateur theaterspelers om zich in juni online te tonen. Wil je van dit digitale podium gebruik maken, je kunt een live-stream aanvragen bij Theatermijn.

Zaterdag 20 juni is er weer Muziek op de Gracht. Verschillende muziekverenigingen maken hun opwachting in de muziekkoepel op de Gedempte Gracht in Zaandam.  Soli Zaandam toont tussen 11.00 en 15.00 uur in de muziekkoepel op de Gedempte Gracht de Zaanse HaFaBra.

Met het muzikale evenement hoopt Soli dat er meer bekendheid komt voor de mogelijkheden om muziek te maken in de Zaanstreek. “Over de hele Zaanstreek zijn verschillende muziekverenigingen die nauw samenwerken in het HaFaBra Initiatief: “We hopen dat vooral de jeugd aangesproken wordt en komt kennismaken bij een muziekvereniging.”

Diverse orkesten treden op tussen het winkelend publiek. Naast het beluisteren en bekijken van de verschillende orkesten is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over muziek maken en zelfs de mogelijkheid om een paar eerste noten te spelen op een instrument.