Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Een Zaanse

Nachtmerrie

17 & 18.12.2022

De Musical Academy presenteert ‘Een Zaanse Nachtmerrie’. Een heerlijke en hilarische kerstmusical voor de hele familie met een vleugje ‘grumor’ (griezelen én humor) met duistere figuren en rare snuiters. Gebaseerd op het bekende verhaal ‘A Nightmare before Christmas’. De show wordt op zaterdag 17 en zondag 18 december opgevoerd in de theaterzaal van de FluXus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168 in Zaandam. Kom kijken als je durft..!

Het verhaal

De Musical Academy neemt je mee in de bijzondere wereld van Jack uit Halloweenstad. Zij komt in aanraking met de wonderlijke magie van de Saense Kerststad. Jack besluit haar “lugubere” vrienden uit Halloweenstad mee te nemen naar de deze vreugdevolle nieuwe wereld, waar vrolijke liedjes worden gezongen en de lichtjes fonkelen. Jack raakt betoverd en al snel wil zij de rol van de kerstman overnemen. Het standaard kerstverhaal krijgt hierdoor een hele andere wending…

Over de Musical Academy

De Musical Academy bestaat uit een groep talentvolle gevorderde zang-, dans- en theaterleerlingen in de leeftijd van 6 tot 60 jaar. Je kunt hier extra, verdiepende lessen volgen om je talenten verder te ontwikkelen waardoor je op een hoger niveau komt. Je krijgt o.a. de kans om mee te doen aan semiprofessionele theaterproducties. Eerdere succesvolle voorstellingen die we gemaakt hebben zijn: ‘De Saense Chocoladefabriek’, ‘Code Monet’, ‘Het Geheim van de Zaanstreek’ en ‘Pinokkio, maar dan anders’. Lees meer over de Musical Academy. 

Deze zomer: WestZijdStory

In juni 2023 kun je genieten van alweer een volgende musical: de ‘WestZijdStory’ uitgevoerd door de leerlingen van de FluXus Musical Academy en DanZin. Het bekende verhaal van de Broadwaymusical WestSide Story wordt geheel “ver-Zaansd” en is te zien als locatievoorstelling op de Westzijde. Met energieke zang, dans, muziek die je raakt en natuurlijk het onweerstaanbare vingerknippen!  Deze hedendaagse bewerking gaat over een harde strijd tussen twee Zaanse families van de Oostzijde en de Westzijde. Houd voor meer informatie die FluXus-agenda en de Facebookpagina van de Musical Academy in de gaten.

praktische info

Locatie: FluXus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168 in Zaandam

Data en aanvang:

Zaterdag 17 december: Show 1  van 18.30 tot 19.30 uur UITVERKOCHT & show 2 van 20.30 tot 21.30 uur UITVERKOCHT
Zondag 18 december: Show 1 van 17.00 tot 18.00 uur UITVERKOCHT  & show 2 van 19.00 tot 20.00 uur LAATSTE KAARTEN

Entree: €7,50 (Pin Only aan de deur) Reserveer je kaarten via klantenservice@fluxus.nl