Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Musical Academy

workshops

05.09.2020

Schrijf je in

Speel je mee in de muzikale videoclip van de Musical Academy? Tijdens FluXus Open kun je schitteren op het witte doek. Wil jij ervaren hoe het is om mee te zingen, te dansen en te spelen in een muzikale videoclip, dat kan! Wij bouwen een professionele filmset op en jij kunt ter plekke meedoen aan deze muzikale video.

Het vaste docententeam van de Musical Academy staat de hele middag voor je klaar en laat je (op gepaste afstand) even een echte ster voelen die mag stralen voor het green screen.

Start Musical Academy

Vanaf 28 september starten we officieel met de Musical Academy bij FluXus. Dit zijn verdiepende lessen voor leerlingen in alle leeftijden die intensief willen werken aan hun talentontwikkeling. Je krijgt praktijklessen van professionele vakmensen die werkzaam zijn in de musical- en theaterwereld. Zij geven les in acteren, zingen en dansen.

Dit zijn de vaardigheden die belangrijk zijn voor elke musicalartiest. Naast deze lessen besteden we ook aandacht aan filmacteren, auditeren, het schrijven van teksten en het maken van een eigen songs en choreo’s. Daarnaast gaan we binnen de Academy ook aan de slag met jouw uitvoerend talent en krijg je de kans om mee te spelen in grote en kleine theaterprojecten. We sluiten ieder blok af met een videoclip waarin jij meespeelt, zingt en danst. Voor de Musical Academy dien je digitaal auditie te doen. Meer info? Zoek op ‘Musical Academy’ op fluxus.nl/voor-jou.

Door de anderhalve meter-maatregelen is het aantal plekken per activiteit beperkt. Reserveren wordt aangeraden. Op de dag zelf aan de deur inschrijven kan ook voor zover er nog plaats is.

Workshops tijdens FluXus Open
Green screen workshops
Locatie: lokaal 7 van FluXus Verkadefabriek
Tijden: 13.30-14.00 uur / 14.30-15.00 uur / 15.15-15.45 uur

Dans workshop
Locatie: lokaal 9 (grote zaal) van FluXus Verkadefabriek
Tijd: 14.15 tot 14.45 uur

Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl.
Noem je naam, de activiteit en het tijdstip waarvoor je je wil inschrijven!

Meer over FluXus Open