Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Musical Academy

Open lessen

11.09.2021

Film: This is me

Tijd: 12.45-13.15 uur

Locatie: Lokaal 9, FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Met grote trots presenteert de Musical Academy hun film ‘This is Me’!
Deze musical-documentaire, gebaseerd op het verhaal van de Greatest Showman, laat zien hoe een groep circusartiesten het afgelopen jaar hebben doorgemaakt, toen theater (maken) werd verboden…

Open les en kennismaking Musical Academy

Tijd: 13.30-14.00 uur

Locatie: Lokaal 9, FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Kom tijdens FluXus Open meedoen met een open  musicalles en maak kennis met het docententeam van de Musical Academy! De FluXus Musical Academy is voor iedere (licht)gevorderde amateur zanger-, danser- en theaterspeler vanaf 13 jaar die wil meedoen aan een semi-professionele musical. Je krijgt les van professionals uit het vak die jouw talenten verder ontwikkelen.

Open musicaldansles door Stephan

Tijd: 15.30-16.00 uur

Locatie: Lokaal 6, FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Kom tijdens FluXus Open meedoen met een open  musicaldansles en maak kennis met Stephan, de dansdocent van de Musical Academy!

Dit jaar kun je meedoen aan een grote musicalproductie. Deze musical: Pinokkio, gaat over anders zijn en staat op 28 en 29 mei 2022 met een live orkest in de grote zaal van het Zaantheater. Een verrassend en actueel verhaal, gebaseerd op de Zaanse geschiedenis. Deze familiemusical vertelt het levensverhaal van een buitenbeetje die anders is. Een echte doorzetter die laat zien dat je mag zijn wie je wilt zijn. Aan de hand van pakkende songs die je raken, indrukwekkend decors en kostuums die je versteld doen staan. Een musical gemaakt voor en door de stad.

De FluXus Musical Academy speelde al eerder de succesvolle familiemusicals: De Saense Chocoladefabriek, Code Monet en Het Geheim van de Zaanstreek.

Meer over FluXus Open

Schrijf je in

Door de anderhalve meter-maatregelen zijn activiteiten wellicht sneller vol, dus reserveren wordt aangeraden. Op de dag zelf aan de deur inschrijven kan ook voor zover er nog plaats is.

Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl. Noem je naam, de activiteit en het tijdstip waarvoor je je wil inschrijven.