Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Meidenwerkers Leonie Goncalves En Hafsa Boukazim Girlzz SWT Zaanstad

27.08.2021

FluXus is betrokken bij het girls only evenement #OWN IT dat vrijdag 27 augustus van 15.00 tot 20.00 uur wordt georganiseerd. De meidenwerkers van SWT Zaanstad (Girlzz) organiseren het evenement om de meiden eens goed in het zonnetje te zetten, extra empowerment mee te geven en de mogelijkheid elkaar te ontmoeten.

#OWN IT is voor meiden uit Zaanstad van 12 t/m 23 jaar en vindt plaats op vrijdag 27 augustus tussen 15.00 uur en 20.00 uur bij de Zaanse Natuurspeeltuin, wat onderdeel is van het Zaans Natuur en Milieu Centrum. #OWN IT wordt georganiseerd in samenwerking met FluXus, Straathoekwerk en het Jeugdteam.

Workshops

Er zijn verschillende workshops en er is divers entertainment zoals een catwalk training door topmodel en TED Talk spreker Jessica Gyasi van Model Up. FluXus verzorgt workshops fotografie, Zumba, karikatuurtekenen, henna zetten, karaoke en tasjes oppimpen.

De entree is gratis en aanmelden is niet verplicht. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt via de Instagrampagina van Team Jongerenwerk.

Over Girlzz

Girlzz maakt onderdeel uit van Team Jongerenwerk binnen de Sociale Wijkteams Poelenburg, Peldersveld en Hoornseveld, Rosmolenwijk en Zaandam Zuid. Girlzz biedt het hele jaar door een exclusief programma voor meiden. Hierdoor hebben meiden een veilige haven waar ze zich kunnen ontwikkelen, leuke activiteiten meemaken en met elkaar in gesprek gaan over allerlei meidenzaken zoals gezinsrelaties, vriendschappen, liefde, seksualiteit en schoolkeuzes.

Girlzz medewerker Hafsa Boukazim: “Meiden verdienen de juiste omstandigheden om zich te kunnen ontwikkelen tot sterke vrouwen. Om ze nog meer positieve aandacht en empowerment te geven, hebben we #OWN IT bedacht. Met een uitgebreid aanbod en een leuke host en toffe DJ als gangmakers, belooft het een inspirerende, leerzame, maar vooral een hele gezellige dag te worden. Hierbij kunnen ze andere meiden ontmoeten en zijn wij als Meidenwerkers ook beschikbaar. De meiden zijn na het event welkom om zich tevens bij onze wekelijkse activiteiten aan te sluiten.”

Wil je meer informatie over #OWN IT, de wekelijks activiteiten of heb je een andere vraag over Girlzz? Neem contact op met Meidenwerker Hafsa Boukazim via telefoonnummer 06 28 36 96 47,