Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

masterclass

the sound of a band

0.06.2023

Enthousiaste (amateur)muzikanten opgelet: Wil jij alles leren over de krachtige samenwerking tussen een bassist en drummer in een band? Dan is de Masterclass ‘The sound of a band’ met Glenn Gaddum en Yoran Vroom wat voor jou! Deze twee gerenommeerde muzikanten hebben hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend en zijn als veelgevraagde ritmesectie niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Zij komen op 1 juni naar Podium de Flux.

Tijdens deze unieke Masterclass delen Glenn en Yoran hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van de ritmesectie. Je leert hoe een goede samenwerking tussen de bassist en drummer zorgt voor die onmisbare groove in de muziek. Van tricks en licks tot de perfecte sound, alle aspecten van het spel op drums en basgitaar komen aan bod.

Over IktoondeZaanstreek 2023

In juni 2023 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn. Bekijk hier het volledige activiteitenoverzicht van IktoondeZaanstreek 2023.

praktische info

Locatie:  Podium de Flux, Hemkade 48 in Zaandam

Tijd: van 19.00 tot 20.30 uur

Entree: Voorverkoop € 7,50 via de website van de Flux, deurverkoop € 10,00

Meer info via de website van Podium de Flux