Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

MAAK 'T! op zondagmiddag

CARDBOARD WORKSHOP

11.06.2023

Tijdens amateurkunstmaand Iktoon bij de Theatermijn: een Cardboardworkshop (4-12 jaar) bij MAAK ‘T! op zondagmiddag. Aan de hand van een mooi verhaal kun je tijdens deze cardboard workshop leuke, beweegbare figuren maken van karton!

Samen gaan we het platte materiaal op zo’n manier bewerken dat het als kunstwerk tot leven komt. Dat doen we op verschillende manieren. De jonge kinderen vertrekken vanuit spel en de oudere kinderen gaan direct de verdieping in met het materiaal.

Een keer per maand maken ze bij de Theatermijn op zondagmiddag iets nieuws. Aan het einde van de middag wordt resultaat aan alle ouders getoond!

Over IktoondeZaanstreek 2023

In juni 2023 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn. Bekijk hier het volledige activiteitenoverzicht van IktoondeZaanstreek 2023.

praktische info

Locatie: Zaans Toneelhuis, Cornelis van Uitgeeststraat 2 in Zaandam

Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur

Prijs: €10,- per deelnemer, inclusief iets lekkers te drinken en een snackje. (zit je financieel krap, dan kun je contact opnemen met het sociaal wijkteam of gebruikmaken van de regeling Meedoen Zaanstad).

Aanmelden: via dit aanmeldformulier

Meer info: via Theatermijn