Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Liedjesprogramma

Zaanse Theaterschool

21.06.2023

Op woensdagavond 21 juni tijdens amateurkunstmaand iktoon: 14 jongeren, 11 liedjes, duo’s, groepsnummers, kwartet, een liedjesprogramma verzorgd door de talenten van de toekomst (o.l.v. van de Zaanse Theaterschool i.s.m. Daphne groot)!

Lotte Kuijt: ‘De afgelopen jaren heb ik deze groep op zien groeien van kinderen tot grote talenten. Het zou me heel erg verbazen als niemand van hen later in films, series, theaterstukken of musicals gaat spelen. Dit is waar ze zijn begonnen. Ik raad iedereen aan om deze talenten te komen bewonderen. Ze zijn echt heel goed.’

Wil je deze 14 fantastische jonge talenten zien? Kom dan woensdagavond 21 juni om 20.00 kijken! Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur, reserveren is niet mogelijk, dus zorg dat je op tijd bent.

Over IktoondeZaanstreek 2023

In juni 2023 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn. Bekijk hier het volledige activiteitenoverzicht van IktoondeZaanstreek 2023.

praktische info

Locatie: FluXus-locatie Verkadefabriek, Westzijde 168 in Zaandam

Aanvang: 20.00 uur

Entree:  € 3,- betalen aan de deur, cash of pin mogelijk