Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

IKTOON

Jisper Ensembledag

Apollononet

26.06.2022

Op zondag 26 juni 2022 is er voor de vijfde keer een Ensembledag voor amateurmuzikanten in de Jisper Kerk in Jisp! Er is ruimte voor meer ensembles om mee de toen. Inschrijven is nog mogelijk tot 20 mei, door te mailen naar: p.hoenderdaal@ziggo.nl. Omdat het de vijfde editie is, is deelname geheel gratis.

Ensembles uit de Zaanstreek en omgeving (Noord Holland boven het Noordzeekanaal) kunnen meedoen. Omdat de kerk niet geschikt is voor elektronisch versterkte muziekstijlen, zal er voornamelijk klassieke muziek en volksmuziek gespeeld worden. Per ensemble is er 30 minuten tijd om zich te laten horen.

Over de Jisper Kerk

De programmaraad van de Jisper Kerk organiseert ieder jaar een klein aantal evenementen voor amateurs. Zo is er een Korendag en spelen de winnaars van het Jan Pasveerconcours er een concert als beloning.

Over iktoon

In juni 2022 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn.

praktische info

Locatie: Jisper Kerk Dorpsstraat 46, 1546 LK Jisp

Aanvang: 10.30 – 15.00 uur (aanvangstijd onder voorbehoud)

Entree: info volgt z.s.m.

Kijk voor de meest recente informatie over dit event op de website van de Jipser Kerk.